Tverrelvdalen IL er i gang med å bygge ut Sparebanken stadion gress til Sparebank1 Idrettspark som samler flgende anlegg: Klubbhus med garderobe, ny kunstgress fotballbane på samme areal som tidligere naturgressbane, aktivitetsløype sommer/vinter og ny utendørs volleyballbanemed kunstgress.

Den nye idrettsparken blir til gjennom tre søknader om spillemidler, ordinær søknad for kunstgressanlegget som har en beregnet sluttpris på 6,3 millioner kroner og nærmiljøanlegg på en beregnet kostnad på rundt 600.000 kroner.

I finanseringsplanen er det lagt inn en egenandel for Tverrelvdalen IL på mellom én og to millioner kroner. Et salgsopplegg på rundt  600.000 kroenr er målet for et symbolsk salg av gresset lagt ut som "blokker" etter modell for oljeletingen på norsk kontinentalsokkel. Salget av "blokker" til næringslivet har fått en fanastisk start (se kart), og nå starter vi med en støttaksjon blant priatpersoner og støttespillere for Tverrelvdalen IL. Aksjonen vil være Facebook-basert med utgangspunkt i bidrag, og der den enkelte giver kan utfordrer to tre andre.

Nestlederen i hovedutvalget for oppvekst i Alta, Tommy Berg, har åpnet kronerullingen og sender utfordringen i flere retninger. Blant annet utfordrer han politikerkollegaer som Ronny Berg og Anita Håkegård Pedesen, men også Dalen-patriot Roy Sætermo, samt trener og forelder Jarl Erik Aas.

Link til FB-siden:https://www.facebook.com/Kunstgressaksjonen-Sparebank1-Idrettspark-Tverrelvdalen-IL-2605534209472094/?modal=admin_todo_tour

 

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 136
Hittil denne måneden: 24337
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

HOVEDSPONSORER HÅNDBALL 


 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

 

 

 

 


 

 

 

?