Fatbiketour 2020

Skrevet av: Vidar Hågensen         Dato: 27.03.20 09:29

En vinterlig Altatour


I og med at vi ikke har mulighet å organisere noen form for felles aktivitet eller trening, så forsøker vi i samarbeid med NIL og Norlysbyen Sykkel, å motivere til aktivitet så godt som mulig.

Fatbiketour 2020 er laget på samme konsept som Altatour som amnge kjenner godt til. For de som ikke har hørt om dette, kan vi si at dette er spennende.

NIL har utviklet et system som henter dine tider fra Strava og plasserer dem automatisk inn i et resultatskjema. Det du må gjøre, er å melde deg inn, gjøre deg kjent med hvor segmentene/løypene er og komme deg ut å sykle.

Det gjelder først og fremst å fullføre alle segmentene innen 20. april, men du kan også konkurrere på poeng og tider på segmentene.

Se instruksjoner og link nederst på siden.

 

Hvordan du blir med på NIL fatbiketour 2020:


Du må laste ned og bruke appen STRAVA. Gå inn på Linken og trykk 'Autoriser' (Øverst på siden) og registrer deg her og du er med på fatbiketouren. Når du har startet appen vil den registrere når du sykler de forskjellige segmentene (turene). Start STRAVA når du starter sykkelturen og stopp STRAVA når du avslutter. Da vil dine data bli lagret og du blir registret automatisk i fatbiketouren. Fargene på kartet på nettsiden angir følgene:
Grønn / sprint
Rød / klatring
Gul / lengere distanse
Alt blir registret automatisk så lenge du har startet STRAVA appen. Hvis du sykler flere ganger vil din beste tid være gjeldene. Disse segmentene er også merket ute i løypene. Ta kontakt med Jan-Olav Olsen/NIL, Øyvind Bøthun/NBS eller Vidar Hågensen/TIL hvis du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 4171
Hittil denne måneden: 32754
SPONSORER

HOVEDSPONSOR SYKKEL

 

 

Sponsorer