Cup-triumf med tidenes yngste lag

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 09.03.20 12:43

Fantastiske klubbspillere videre i cupen

Mot alle odds sikret Tverrelvalen IL avansement i NM-cupen etter kamp mot Bjørnevatn lørdag i Finnmarkshallen. Ved full tid stod det 3-1, etter to scoringer av Simen Stødle og en scoring av Vegar Kristensen Suhr. Stødle til venste på bildet sammen med Pål Even Heggelund (Alta IF i 2020-sesongen), Johnny Mathis Utsi (ønsket med) og David Vik (spillende trener, men ikkemed mot Bjørnevatn).

Etter at nesten hele stallen fra 2019 som vant 4. divisjonen etter å ha herjet, men hvor det likevel ble besluttet å takke nei til kvalifisering og spill i landsdekkende 3. divisjon, har mange stilt seg på sidelinjen i stedet for å bidra for klubben. Nå er det på tide for spillerne som garanterte at de dersom klubben takket ja til opprykk skulle gi alt for rødt og hvitt, uansett hvor tøff sesongen skulle bli, å vise at de har hjerte for klubben. En av de som var mest skuffet og som hadde hatt absolutt mest i den landsomfattende 3. divisjonen å gjøre, Simen Berntsen Stødle, på plass i rød og hvit drakt. Sammen med Stein Arne Mannsverk stod Simen fram og hjalp et lag av svært unge spillere og noen veteraner som stilte opp for klubben, til en fantastisk kamp.

Til pause stod det 1-1, men i andre omgang avgjorde Simen og lagets siste målscorer Vegard Kristensen Suhr kampen til hjemmelagets fordel. Da hadde unggutten Egil Eli Persen som har gått gradene i Dalen skaffet et straffespark, som unggutten og nyervervelsen Bjørn Kyrre Olsen, dessverre satte over mål. Stødle, sammen med «Lole» Mannsverk og Thomas Kristensen var selvsagt sentral, men også keeper Stian Hammari Parken, bidro til den overraskende cuptriumfen.
Ser vi på stallen må det være tidenes yngste cupmannskap for Dalen. Før nevnte Egil Ali Persen, Christopher Li Sivertsen, Andreas Thomassen, Kristian Holsbø, Bjørn Kyrre Olsen, Trym Andreas Johnsen, Kristian Thomassener alle guttespillere, flere av disse kommer fra guttelaget til Kaiskuru før sesongen.

Cup-seieren gir nå en masse energi til trener Magne Medlie og David Vik, sistnevnte spillende trener som denne gang måtte stå over kampen. Også svært sentrale Joachim Medlie manglet (syk). Evigunge Daniel Reginiussen kan også bli en viktig spiller sammen med veteranen Sverre Nilsen. Ingen av disse var å finne på lagoppstillingen denne gang, men har gitt positive signaler. Det samme gjelder Audun Flage.
Med disse på plass, samt at flere av fjorårets sentrale spillere som har avventet satsing med TIL, ser det plutselig veldig lyst ut. Mye takket være en spiller som Stein Arne Mannsverk som går foran og viser vei både med holdninger og sportslig kvalitet.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 4373
Hittil denne måneden: 32956
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

HOVEDSPONSORER HÅNDBALL 


 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

 

 

 

 


 

 

 

?