Fortsetter høstjakta med tre poeng mot Nordlys?

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 05.08.19 09:14

Tverrelvdalen har overtatt tabelltoppen i Finnmarksserien foran Hammerfest og Porsanger. Onsdag møter Dalen Nordlys på Sparebank1 stadion og da kan det bli gjensyn med Tom Helge Thomassen (comeback).

Svein Ove Thomassen avgjorde i Hammerfest på en "Thomassen spesial", et frispark på utsiden av 16-meteren. Da så vi et skjerpet Dalen-lag som møtte topplaget i divisjonen, men nå er de rød-hvite selv topplag og favoritter når de møter Nordlys.

Nordlys har kun ett poeng så langt i sesongen, men var svært nære på å få med seg poeng mot Dalen da lagene møttes i Karasjok like før ferien. Det avgjørende målet som ga Dalen alle poengene kom rett før slutt. Derfor har trener Kjetil Thomassen terpet på at innstillingen må være rett, og at med feil innstilling er det mulig å rippe selv om dette er en kamp Dalen skal og bør vinne.

Jonatan Rotvik fikk to gule mot Hammerfest og står over mot Nordlys. Mats Jørgen Masvik er klar, men ligger neppe an til store endringer på Dalen. Keeper Jonatan Linnes var banens beste i Hammerfest og er klar til ny kamp. Samtlige Dalen-spillere gjorde en god kamp i Hammerfest. Så langt i sesongen har Rickard Ellingsen kanskje vært Dalens beste i vårsesongens hjemmekamper, totalt sett. Unntaket var kampen mot Alta IF hvor han var i andre enden av prestasjonsskalaen. Han har gjort en jobb i ferien og trent knallhardt fysisk, og vi gleder oss til å se han i aksjon onsdag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er enda mer å glede seg til for hjemmepublikum; Tom Helge Thomassen har trent en tid og har meld seg kampklar.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 4163
Hittil denne måneden: 32746
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
   

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?