Invitasjon til Kraftlagsturneringen 2019 - påmelding

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 21.02.19 08:37

Alt klart for Kraftlagsturneringen 2019, og ønsker din klubb å delta så finner du link til påmeldingssiden hos Profixio i saken.

FOTO: Lars Christian Hansen

Vi har hatt god interesse for den tradisjonsrike regionale dameturneringen – Kraftlagsturneringen 2019. Forhåndssignalene viser god interesse totalt, men med størst interesse for klassen for 3. divisjonslag.Her kan kapasiteten fylles raskt opp, og vil en være sikret deltakelse så er rask påmelding nødvendig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trykk HER for å komme til påmeldingssiden.

Vi gjør oppmerksom på at dersom vi også i år får tilskudd fra fotballkretsen reduserer vi påmeldingsavgiften med 1000 kr per lag (tilbakebetaler 1000 av fakturert avgift på 5000 kr).

Finnmarkshallen er reservert fredag 29. til og med søndag 31. mars. Det betyr at vi kan sette fullt fokus på damefotballen en hel helg, og slipper konkurranse om oppmerksomheten fra herrefotballen. Vi er også i dialog med Mediehuset Altaposten om å direktestreame levende bilder fra kampene fra sluttspillet i turneringen, og i så fall med eksterne kommentatorer for å formidle kampene.

I år som tidligere tar vi sikte på å lage et fyldig turneringsprogram hvor vi stoffmessig går i dybden på damefotballen i Troms og Finnmark. I tillegg til omfattende markedsføring gjennom annonsering i lokalavisen, nett og radio/TV.

Nytt av året er at vi deler turneringen inn i to nivåer:
Nivå 1 – lag som spilte i fjorårets 2. divisjon eller høyere
Nivå 2 – lag i 3. divisjonen/ 2.lag i klubb

Turneringen spilles som tidligere som 11-erkamper. Hvordan vi organiserer kampoppsettet blir besluttet ut fra påmelding, men vi ser at 12 lag totalt er det maksimale av hva vi klarer å få plass til. Seks lag i hver «divisjon» ville vært gunstig for et enkelt oppsett, men vi må avvente oppsett/organisering til vi ser antall påmeldte lag.

Det vi kan si allerede nå er at BUL, Polarstjernen, Tverrelvdalen allerede stiller i klassen for øverste nivå, og at flere klubber i Troms vurderer turneringen. Mange klubber har allerede signalisert at at de stiller lag på nivå 2, og her kan kapasiteten raskt fylles opp. Her er først til mølla-prinsippet; de som melder seg på først blir prioritert.

Arrangør: Tverrelvdalen IL i samarbeid med Alta Kraftlag og Finnmark fotballkrets

Deltakeravgift:
Samme pris siden oppstarten i 2011; 5000 kroner per lag. Tidligere år har vi fått tilskudd fra Finnmark fotballkrets som vi har fordelte på deltakende lag ved å redusere påmeldingsgebyret, slik at lagene har betalt 4000 kr. Vi vil søke også for 2019-turerningen og håper å oppnå samme tilskudd som tidligere slik at påmeldingsavgiften reduseres til kr 4000. Påmeldingsavgift skal dekke halleie, dommerutgifter, annonsering, premiering m.m. Turneringen har de senere år hatt gått i pluss, men overskuddet har vært begrenset og turneringen er først og fremst motivert av å skape et godt tilbud for damefotballen.

Deltakelse:
Går ut invitasjon til aktuelle klubber i Troms og Finnmark. Utgangspunktet vil være to nivå:
Nivå 1 – lag som spilte i fjorårets 2. divisjon eller høyere
Nivå 2 – lag i 3. divisjonen/ 2.lag i klubb

Kampoppsett: Vil bli laget i god tid før turneringen. Vi vil bestrebe å sette opp deltakende lag med lang reisevei senest mulig fredag kveld. Dersom det er ønskelig kan også lag få kamper kun lørdag (men vi vil helst unngå dette på grunn av hard kampbelastning på kort tid).

Dommere: Søker samarbeid med Finnmark fotballkrets og satser på full dommertrio til hver kamp. Tidligere år har vi brukt A-lagsspillere fra Tverrelvdalen IL som assistentdommere, men i samarbeid med fotballkretsen satte vi i fjor opp full trio med «profesjonelle» dommere. Dette øker utgiftene, men ble så positivt mottatt at vi satser på det samme også i 2019.

Kamptid:
Avgjøres av hvordan vi organiserer klassene, men som tidligere år vil vi forsøke å få til en total spilletid per lag på mellom tre og fire timer. Erfaringsmessig ligger maksimal belastning på en slik spilletid, samtidig som det gir gode muligheter til å få brukt hele stallen.

Premiering:
De tre beste lagene i hver klasse premieres. I tillegg vil vi sette opp pris for turneringens beste spiller, og turneringens toppscorer i begge klassene. Vi vil også dele ut en dommerpris.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 145
Hittil denne måneden: 24346
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
   

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?