Tusen takk for bidraget til Sparebank1 Idrettspark!

Dato: 01.10.18 10:15

Kunstgresskomiteen applauderer alle sine støttespillere. En fantastisk fin åpningsdag av Sparebank1 idrettspark sist lørdag med mellom 300 og 400 tilskuere. Det er det bare å bøye seg i støvet og takke til alle som bidro til festen, og ikke minst har bidratt til at vi har klart å realisere Sparebank1 Idrettspark. Ikke minst en fantastisk lokal bank som er en medspiller på alle nivå.

Det gjenstår fortsatt noe arbeid før anlegget er helt ferdig, blant annet montering av lys til bane og isflate. I løpet av høsten håper vi å ha alt på plass.

En stor takk til Beate og Trude, sjefskokkene og deres standhaftige hjelpere, for verdens beste laksesuppe. En stor takk til Per Magne Bølgen og NRS Finnmark for fantastisk god laks levert i så store mengder at det var suppe nok til 400 sultne frammøtte. Tommelen opp til de mange driftige medhjelperne, og også de av damespillerne, som tok et tak i servering og rydding lørdag.

 

 

 

 

 

 

 

Det som møtte folk i tillegg til masse smil, god og artig fotball både i legendekampen og A-kampen, var et gedigent kakebord på kjøkkenet. Her har bygda virkelig bidratt og markert at i Dalen er servering og mat fantastisk. Det var ikke en flis kake, multekrem, boller og andre godsaker igjen da arrangementet var over. Dette falt virkelig i smak. Så til alle som har bidratt til kakebordet; tusen takk.

Vi i kunstgresskomiteen fikk mye ros for vår innsats. Fra vår side er vi ydmyk og selvsagt takknemlig for tilbakemeldingene. Samtidig dedikerer vi rosen til Altas fantastiske næringsliv, våre støttespillere som har kjøpt privatandeler, men ikke minst alle de som har stilt opp på dugnad. Ikke bare en gang, men mange også dag etter dag. Totalt er det nedlagt mellom 2000 og 3000 dugnadstimer (og flere gjenstår når elektrikerne starter monteringen av lysanlegget). Under åpningen ble alle takket. Og vi var var forsiktig å navngi noen i fare for å uteglemme noen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå i ettertid er det ett navn komiteen likevel vil trekke fram; en som ikke har vært med i kunstgresskomiteen, men med på mange av møtene. Leder av fotballgruppa, Ole Andersen, har «holdt fortet» i fotballgruppa i en periode vi andre har vært mest opptatt med å realisere anleggene. Han har vært en dedikert og svært god trener for vårt G15 lag. Har vært en nøkkel i vedlikehold av det som nå er blitt to kunstgressbaner. Og er ikke dette nok har Ole i tillegg hatt enormt mange og sene kvelder under dugnadsøktene på kunstgressbana. Aldri har vi hørt en negativ kommentar om at du er lei og sliten. Som den fine lederen du er har du i stedet framsnakket det å være på dugnad, skapt entusiasme og stå-på-vilje.

Så på vegne av kunstgresskomiteen, Tverrelvdalen IL og vi er helt sikre på at vi kan si også alle oss i Dalen: Tusen takk, Ole!

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 4089
Hittil denne måneden: 32672
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

HOVEDSPONSORER HÅNDBALL 


 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

 

 

 

 


 

 

 

?