Legendekamp og åpning av Sparebank1 Idrettspark

Dato: 28.08.18 13:15

Lørdag 29. september er det klart for offisiell åpning av Sparebank1 Idrettspark. Da møtes legendene fra Alta IF og Dalen, forsterket med Årst, Rushfeldt og Hoff, til kamp.

Hvilke helter er størst?

Alt er nå klart for offisiell åpning av Tverrelvdalen idrettspark lørdag 29. september. Det blir gratis inngang, og det blir bydd på kaffe, Nord-Europas største og beste kakebord og laksesuppe med god hjelp av NRS Finnmark. Samtidig vil lojale og fantastiske støttespillere i næringslivet sørge for at arrangementet går i pluss, til tross for gratis inngang.

Ved at lokalt næringsliv nok en gang stiller opp for Tverrelvdalen IL, vil vi skape en offisiell åpning av Sparebank1 Idrettspark i Tverrelvdalen som det kommer til å bli husket lenge. Med hjelp fra våre lojale og gode støttespillere i næringslivet vil normale pulikumsinntekter bli kompensert (flere ganger).

Vi håper å kunne vise at vi setter stor pris på alle våre støttespillere i næringslivet, samt dugnadsgjengen som har stått på i sommer. Til næringslivet er det gått ut invitasjon, men vi vet at vi ikke har fått den ut til alle, og de vi ikke har nådd på epost får den her; alle bidragsytere gjennom sesongen, inklusiv våre dugnadshelter, er hjertelig velkommen. Vi lover høy stemning, kaffe, kaker og laksesuppe til både våre sponsorer, dugnadsgjeng og publikum.

Det snakkes allerede mye om «legendekampen» mellom Alta IFs tidligere helter og Dalens legender forsterket med noen av norsk fotballs største profiler; Ole Martin Årst, Sigurd Rushfeldt og Espen Hoff. Hva kan Faya og Roger Hammari og resten av Alta-guttene makte mot Dalans forsterkede lag? På slutten av saken presenterer vi en foreløpig bruttetropp tatt ut for Dalen. Det vil nok savnes navn i uttaket som Einar Suhr, Terje Opgård, Karstein Thomassen og Terje Bakken for å nevne noen. De er per i dag ikke i kampform, og er dermed ikke med i kamptroppen. Vi kommer tilbake til troppen lengre ned i denne saken.

Foreløpig program ser slik ut (kan bli mindre endringer) for åpningsarrangementet lørdag 29. september:

Programmet

12.30 Offisiell åpning, et avspark av så langt hemmelig person til en svært viktig samarbeidspartner

12.35 Tverrelvdalen IL takker alle som har bidratt til realiseringen av anlegget; muligheter for andre å ta ordet.

13.00 Legedekamp Dalen mot Alta IF (2 x 30 min med 15 til 20 min. pause)

13.30 Volleyballkamp; Dalens trimgjeng mot formannskapet (for første gang spiller venstre-siden på lag med høyresiden).

13.50:Legendekampen fortsetter og avsluttes 14.20

14.20: Rød mot Blått – Hvem er mest treffsikker av posisjon og opposisjon? Avgjøres med straffespark mellom Odd Erling Mikalsen (blå) og Anita Håkegård Pedersen (rød), i mål Tverrelvalens A-keeper.

15.00 Toppkamp i Finnmarksserien, Dalen mot Porsanger IL

Vår samarbeidspartner, Mediehuset Altaposten, streamer hele åpningen.

Kiosk, servering og høy sosial faktor.

Publikumsrekorden på 150 solgte voksne billetter skal slås. En rekke av våre sponsorer har garantert et kronebeløp per registrert tilskuer. Er det noen flere som vil være med så ta kontakt? Møt opp og støtt Tverrelvdalen IL, laget i våre hjerter.

Her er en foreløpig tropp for hjemmelaget. Ikke alle har bekreftet/rukket å blitt forespurt, men vi har «kjøpt inn» forsterkninger slik at vi kan love å holde følge med Alta Ifs helter. Ole Martin Årst, Espen Hoff og Sigurd Rushfelt er så og si klar, men vi venter forsatt på endelig bekreftelse fra Sigurd. De to førstnevnte har bidratt til anlegget gjennom leveranser av kusntgresset ved selskapet PST sportsanlegg. Sigurd er som kjent tilknyttet Dalen gjennom sin samboer Birgitte Mannsverk og har sin svigerfar Torgeir Dahle svært sentral i kunstgresskomiteen som har hatt ansvaret for realiseringen. Presentasjon av trekløveret er sikkert unødvendig. Espen Hoff fikk vel aldri proffdrømmen oppfylt, men var lenge rangert som en vår toppdivisjons beste spillere da han spilte for Odd.

Lagledere: Bernt Berg og Jarle Mjøen
Keepere: Leif Bakken og Eirik Kivijervi.
Utespillere: , Ivar Sætermo, Vidar Kristensen, Dag Erlend Kristensen,  Roger Pettersen, Ronald Mjøen, Tore Mannsverk, Stig Aksel Opgård, Jan Erik Johnsen, Tom Helge Thomassen,  Guri Mjøen, Guro Ek, Trude Mannsverk, t, Svein Ørjan Mannserk, Petter Dahle, Geir Roger Bakken, Geir Ove Mannsverk, Geir Ove Bakken, Espen Hoff, Sigurd Rushfeldt og Ole Martin Års

Vi skal selvsagt ha en trio med legendedommere. Her blir navnene tatt ut i ettertid.

Alta-laget skal ledes av Frank Halvorsen og Jan Skorpen. Halvorsen sier at laget ikke er fullt på høyde med dagens A-lag i 2. divisjonen, men ikke langt bak. Han vil i løpet av de neste dagene presentere Alta-heltene som skal i aksjon i prestisjekamp

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 4258
Hittil denne måneden: 32841
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
   

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?