Uttatt til Møbelringen Cup neste helg

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 22.11.13 17:26

To av Dalens handballspillere hentes til oppkjøringen til VM og Møbelringen Cup i Drammen neste helg.

De to som setter seg på flyet neste fredag er Guri Mjøen og Anita Hågensen, begge markante handballspillere for Tverrelvdalen på aldersbestemt nivå. Ytterligere to tidligere handballspillere, Gui Olaussen og Kathrine Pedersen, får også tur til Drammen slik at Dalens bidrag under Møbelringen Cup blir fire stykker.

- Denne gangen holder nok ikke handballkvalifikasjonene våre til tur til Møbelringen Cup. At vi får turen til Drammen er nok ene og alene Anitas fortjeneste, forteller Guri.

Saken er nemlig den at de fredag formiddag fikk beskjed om at de ut fra søknad sendt inn av Anita Olausen på vegne av de to, hadde kommet til finalen i P4s lytterkonkurranse med tema handball. Dermed allierte de seg med to handballkjennere, tidligere TIL-leder Viggo Selnes og Leif Rasmussen (flere ganger kretsmester for Dalen i handball). Direkte på P4 ble det full pott på spørsmål om norsk kvinnehandball som kun de virkelig kjennerne kunne svare på.

- Det morsomme var jo at når vi hadde kommet med korrekte svar, opplyste programlederen at det med finale og konkurranse bare var noe tull. De var allerede kommet gjennom nåløyet, og kunne svart hva som helst på spørsmålene og likevel fått oppleve Møbelringen Cup.

- Uansett var det artig å få vist P4-lytterne at vi i nord har peiling på handball, forteller Guri Mjøen som allerede gleder seg stort til opplevelsen sammen med bestevenninnen på tribunen i Drammen.

- Det er nesten sånn at man fristet til å begynne å spille handball igjen. Kvinnelandslaget er jo noen av de virkelig store TV-opplevelsene fra min barndom. Nå får vi muligheten til å se dem live i oppkjøringen til VM. Vi gleder oss skikkelig.

 

Anita, Kathrine, Guri og Guri får full pakke;  reise, hotell, kampbilletter og påspanderte middager under oppholdet i Drammen.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 4402
Hittil denne måneden: 32985
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

HOVEDSPONSORER HÅNDBALL 


 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

 

 

 

 


 

 

 

?