Kan bli tvunget til å legge opp

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 12.02.13 15:21

Tverrelvdalens jenter i 14-årsklassen kan bli tvunget til å legge handballen på hylla.

 

– Ja, uten at vi får på plass et nytt styre kan det blir resultatet. Jentene har gjort en fin sesong i år og er mer enn klar for å ta en ny sesong, sier nestleder i Tverrelvdalen IL, Olav Nilsen.

Mangler styre
Sesongen for lagene til Tverrelvdalen IL er snart over. Det er også tiden for de som har utgjort et velfungerende styre i handballgruppa.
– Skal vi klare å gi tilbud også neste år til både 14-årsjentene og de andre, er vi avhengig av noen til å drive fram tilbudene. Handballgruppa må ha et styre, og 21. februar er deadline. Da har idrettslaget årsmøte, påpeker nestlederen.
Han forteller om en meget aktiv valgkomité som har fått det meste på plass. Kun handballgruppa henger igjen.
– Valgkomiteen har jobbet knallhardt, uten å få positiv respons. De andre gruppestyrene er på plass, og klar til å gyve løs på en ny sesong. Det sittende styret i handballgruppa har vært med i mange år, og mener nå det er på tide at andre tar over.

Godt drevet
Nilsen forteller at handballgruppa har vært en veldreven del av Tverrelvdalen IL. For eventuelt potensielle nye i styret påpeker nestlederen at organisasjonsplanen gir en god arbeidsinstruks og avklarer arbeidsoppgaver. Det sittende styret har også sagt seg villig til å bidra til gruppas store inntektsbringende arrangement, isfiskekonkurransen i slutten av april, er vel i havn. En overlapping vil gi det nye styret en myk start.
– Det er ikke farlig å si ja til verv i handballgruppa. Tvert om vil man få ta del i et fellesskap, få god innsikt i hele Tverrelvdalen IL og et utvidet kontaktnett. Styreverv kan være god egenutvikling, lokker Nilsen

Stor aktivitet
Han håper det vil være noen som kan tenke seg å være med å utvikle TIL handball videre. Klubben har 50 barn fordelt på fem lag i aldersgruppen 10 til 16 år.
– Jeg vil oppfordre foreldre, besteforeldre og andre interesserte til å kjenne sin besøkelsestid og melde seg for innsats. Ta kontakt med valgkomiteens Ragnhild Tangen på mobil 90256085 hvis du kan tenke deg å være med. Send gjerne SMS hvis du vet om noen som er interessert, men ikke tør ta kontakt.

UTEN STYRE: Styret i handballgruppa takker av etter mange års innsats. Valgkomiteen har så langt ikke klart å få på plass et nytt styre, og dermed kan det spøke for handballaktiviteten til jenter 14 og de andre lagene i Tverrelvdalen IL.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 4120
Hittil denne måneden: 32703
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

HOVEDSPONSORER HÅNDBALL 


 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

 

 

 

 


 

 

 

?