Jenter 16 i semifinalen

Skrevet av: Ingeborg O. Hågensen         Dato: 03.02.13 09:57

Jenter 16 år kom på siste plass i sin pulje og møtte vinner av den andre puljen; Kiruna i kvartfinalen sent i går kveld. Jentene spilte en intens og fin kamp, noe som resulterte i seier over Kiruna, 5-4. Dette betyr at jentene skal spille semifinale idag kl 11.35 i Finnmarkshallen. Her møter de Tromsø, et lag som er antatt best av alle lagene i 16årsklassen. Dersom dette skulle gå veien for dala-jentene blir det finalespill kl 15.30, og i motsatt fall går bronsefinalen allerede kl 12.30. Møt opp å hei på jentene! Hvordan har det gått med de andre lagene fra Tverrelvdalen? Trykk på les mer:

Alle våre lag har tapt sine kamper i innledende runder. Flere av lagene har kommet i den hardeste pulja, (spesielt gjelder dette jenter 16). Jenter 11 viste fin framgang og vant sin åttendedelsfinale, men gikk så ut i kvartfinalen. Det samme gjelder for gutter 12, som hadde stort frafall pga sykdom blant spillerne. De gjennomførte faktisk turneringa uten innbyttere!
Jenter 14 ble slått ut allerede i første kamp av sluttspillet, men jentene viser gode takter og kommer til å gjøre det sterkt til neste år da de fleste spillerne har et år igjen i samme årsklasse. Laget har og flere nybegynnere som viser stor framgang kamp for kamp.

Vi må ikke glemme at vi har hatt minilag med i turneringa med spillere fra 1. til 4. klasse, mye artig håndball å se her og!

Det har vært en flott turnering, vel blåst til Alta IF for super gjennomføring!

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 133
Hittil denne måneden: 24334
SPONSORER