Blir ikke samarbeid med Alta IF

Dato: 29.01.13 15:09

Styret i fotballgruppa i Tverrelvdalen IL besluttet søndag kveld å legge samarbeidssamtalene med Alta IF død. Det betyr at Dalen stiller egen damelag i sesongen 2013.

Fortballgruppa hadde søndag kveld et utvidet styremøte for å behandle samarbeidet TIL/AIF. Der ble det besluttet fra vår side at Tverrelvdalen går ut av samarbeidsplanene om å stille felles damelag.

Gruppeleder Geir Roger Bakken forteller litt om bakgrunnen for at det ble stopp i forsøket på felles samarbeidslag:

- Vår begrunnelse for dette er sammensatt. De juridiske utfordringene rundt seriespillet, den økonomiske situasjonen i Alta IF, og det at vi ser at et samarbeid vil kunne trekke stor del av kapasiteten til de få nøkkelpersonene vi har i og rundt gruppa er vår hovedbegrunnelse.

- Som leder beklager jeg at vi ikke nådde fram, men for oss var det nødt å bli slik. Sammen med en del andre hadde vi et ønske om å få til noe, men denne gangen gikk det ikke for vår del. Jeg vil berømme alle i begge klubber som har stått på rundt damefotballen for å få til et samarbeidslag. Håper samtidig av hele mitt hjerte at Alta IF kommer seg forbi den vanskelige økonomiske situasjonen de er inne i. Tverrelvdalen IL er positiv til å bidra til bedre fundament for toppfotball på damesiden i Alta, og ser gjerne at slike samtaler igangsettes med tanke på realisering av et toppfotballprosjekt for damer på lengre sikt.

Gruppelederen lover å intensivere arbeidet med å få utvidet trener-teamet for både gutte- og damelaget. I dag er Jarle Mjøen hovedtrener for begge lagene, men har Petter Dahle med seg i teamet rundt guttelaget.

- Vi har stor tro på at vi skal få et godt opplegg for damelaget, og skal videreutvikle samarbeidet med guttelaget. Sistnevnte er vi innstilt på å satse litt ekstra på i år og har store forhåpninger til en rekke fremadstrormende gutter, sier Geir Roger Bakken.

Han forteller at det skjer mye positivt rundt fotballen i Tverrelvdalen, og at aktiviteten synes å holde seg på fjorårets historiske toppnivå.

 

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 88
Hittil denne måneden: 1419
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

HOVEDSPONSORER HÅNDBALL 


 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

 

 

 

 


 

 

 

?