17 mai marsj- og eller løpsfest

Skrevet av: Bente Opgård         Dato: 10.05.21 09:37

Invitasjon 17 mai

17 Mai- Marsj 2021
Den tradisjonelle 17 mai feiringen utgår også i år, og Tverrelvdalen Idrettslag gjentar derfor fjorårets opplegg: Tverrelvdalen IL inviterer store og små til å komme seg ut å gå/sykle/jogge på 17 mai (Fortrinnsvis mellom kl. 10.00-16.00)
Det koster ingenting å delta på marsjen. For å være med på trekning av premie, registrere antallet som har vært med (og kanskje motivere flest mulig til å delta) ber vi om at alle på forhånd skriver navn og telefonnr på en lapp på ca 7 *7 cm. Denne legges i postkassa på trappa på Ungdomshuset.
Vi trekker en vinner av et gavekort på kr 2 000,- på Canyon Jakt og Fiske AS (MX Sport) blant alle lappene som er levert inn. (Gavekortet er sponset 50/50 av Canyon Jakt og Fiske AS (MX Sport) og Sparebank1 Samfunnsløftet). Vinneren kontaktes på telefon, samt kunngjøres på vår hjemmeside www.tverrelvdalenil.no den 18 mai. Pga dårlig med parkering anbefales alle å gå fra hjemme så langt det lar seg gjøre. Hold til høyre og la syklende, kjørende og litt «fortere» gående passerer på venstre side.

- Og for de som ønsker seg en ordentlig hardøkt på 17 mai så Inviterer Skigruppa til Løpsfest:


TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 308
Hittil denne måneden: 30168
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

HOVEDSPONSORER HÅNDBALL 


 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

 

 

 

 


 

 

 

?