Årsmøte i Tverrelvdalen Idrettslag

Skrevet av: Bente Opgård         Dato: 11.03.22 20:58

Årsmøte i Tverrelvdalen Idrettslag

Årsmøtet i Tverrelvdalen Idrettslag ble avholdt torsdag 17.03.2022. Vidar Hågensen takker av som leder mens Geir Roger Bakken gjør comeback på lederplass.
Arild Krogh ble utnevnt til Æresmedlem i Tverrelvdalen Idrettslag for ekstraordinær innsats over mange år. Bente Opgård (meg selv..) ble valgt til Årets TIL- er for 2021 - prisen kan ikke gis til ansatte, men det ble behørig presisert at prisen ble gitt for dugnadsinnsatsen i 2021- og hvis noen skulle være i tvil : jeg har ikke stemmerett og visste ikke om denne overraskelsen. Stas å bli satt pris på i allefall.

Tverrelvdalen Idrettslag har tatt fatt på et nytt år, og pr i dag ser det riktig så lyst ut med tanke på aktiviteten fremover. Vi har fått på plass herre - og damelag i fotball og har lag i alle klasser unntatt G15. Vi har samarbeid med Rafsbotn for Gutter 13 år og med Nerskogen for jenter 15. Skisesongen er på hell men det er god deltakelse på dalacupen og denne helgen er det en liten delegasjon på plass på NNM på Stokmarknes (bl andre Nylederen Bakken) Handball har hatt et oppsving og de fleste av de eldste lagene har enda noen kamper igjen. Enkelte av de yngre har valgt å fortsette å trene selv om kampene er ferdigspilt og det er en innstilling som vi
setter svært høyt i Tverrelvdalen Idrettslag.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 113
Hittil denne måneden: 24314
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
   

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?