Nøkkelkamper for både dame- og herrelaget i helgen

Dato: 24.05.18 13:59

Dobbel borte for herrelaget og første hjemmekamp for damelaget.

Damelaget tar i mot Furuflaten, et lagt som ble spådd som outsider til topp tre før sesongen. Furuflaten har startet ujevnt med å være bare sekunder fra å ta poeng fra Tromsø IL. Alt tyder på at Tromsø vil toppe tabellen og er en naturlig seriefavoritt, så dersom ikke Tromsø hadde fått seiersmålet flere minutter inn på overtiden, hadde det blitt et kjempeskrell. I kampen etter tapte Furuflaten hele 5-0 hjemme mot overraskelseslaget Senja/Finnsnes.

Furuflaten møter BUL på lørdag, en normal sett åpen kamp. Når Furuflaten søndag møter Dalen i Finnmarkshallen møter de et lag med null poeng på tre kamper, og med litt varierende prestasjoner, men gjennomgående mye bra selv om det meste gikk galt mot BUL i sise kamp.

- Vi jobber med å stabilisere prestasjonene. Det har vært eksamenstid, noe som har gjort at flere spillere har hatt treningspause den siste måneden. Nå er mange på vei tilbake, og konkurransen om en plass både i 11-er og tropp øker. Det ser ut til at Lotte blir klar etter skade, og vi stiller relativt fulltallig, sier Dalen-trener Jarle Mjøen.

A-laget herrer i 4. divisjonen skal fredag og lørdag spille mot henholdsvis KIF og Norild borte. Rapportene tilsier et sterk svekket lag, av ulike årsaker. Publikum trodde ikke helt det de så sist helg da HiF/Stein valset over Dalen og vant 5-1 i Finnmarkshallen. Ikke bare ble det tap, men toppscorer Daniel Reginiussen fikk rødt kort, noe som betyr minimum to kamper på sidelinja. I tillegg er Svein Ove Thomassen i Bodø på jobb og Magnus Hart og Jonatan Rotvik opptatt med eksamen fredag (kan kanskje være tilgjengelig lørdag).

Dalen leder serien etter fem spilte kamper og dermed blir de to bortekampene i øst nøkkelkamper i forhold til resten av sesongen. Både mot KIF og Norild er det typiske sekspoengskamper.

Rekrutt/B-laget til Dalen slo Alta IF i 5. divisjonen 4-2 onsdag kveld. Det viser stor bredde, og trenerne Pål Bakken og Paul Håkon Nilsen kunne fornøyd konstatere mye bra spill i tillegg til tre poeng og fire fine mål.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 63
Hittil denne måneden: 16229
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
   

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?