BUL tok full pott

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 17.03.13 22:14

BUL vant Kraftlagsturneringen (regional dameturnering) og gikk også til topps Finnmarkshallens 3. - 4. divisjonsturnering.

Tverrelvdalen IL er arrangør av Kraftlagsturneringen i samarbeid med Finnmark Fotballkrets, men har også vært teknisk arrangør for herreturneringen i helgen i regi av Finnmarkshallen. Totalt har det vært spilt nær 25 timer fotball fra fredag til søndag ettermiddag.

Fjorårsvinner BUL var storfavoritt i Kraftlagsturneringen etter å ha blitt forsterket med flere 1. divisjonsspillere fra fjorårets Alta IF-lag. Likevel måtte BUL slite hardt for å komme til finalen. HiF/Stein var nære på å frata BUL finaleplassen i siste gruppespillkamp. Hadde kampen endt 1-1 i stedet for 1-0 i kampen som stod å vippet helt til siste minutt ville HiF/Stein tatt finaleplassen. BUL møtte Tverrelvdalen i finalen og etter 0-0 ved ordinær tid sikret BUL-damene turneringsseier med 5-4 i straffesparkkonkurransen. Vi gragulerer. BULs Lena Romsdal Moe ble toppscorer i Kraftlagsturneringen etter fem mål, alle i kampen mot Honningsvåg på sin 17. årsdag lørdag.

I herreklassen ble det mer BUL-jubel. BUL2, med en stamme av spillere på 16-17 og 18 år, imponerte innledningsvis spillemessig og fortsatte i samme spor i finalen. Også Honningsvåg leverte mye bra, men i finalen ble de et nummer for små i forhold til BUL som vant 2-1. God og fornuftig jobb med klubbens framtid, BUL. Gratulere.

I bronsefinalenn (herrer) møttes Bjørnevatn IL og Nordlys. 3. divisjonslaget fra Sør-Varanger hadde få problemer med et ungt Nordlyslag som er i klar framgang, og som kan komme til å bite godt fra seg i 4. divisjonen.

I bronsefinalen for damer gjorde HiF/Stein kort prosess mot et sterk skadeplaget Porsanger-lag. Trener Reidulf Høybakken var på ingen måte bekymret for å ha tapt 5-0 for HiF/stein. Han er sterk i troen på at styrekforholdet vil være snudd når lagene kommer til seriespill i 2. divisjonen.

Honningsvåg unge damelag hadde fått J17-landslagstrener Vidar Johnsen til å styre laget i kampen om 5. plassen. Alta IF nye lag hadde kjempet tappert og periodevis vist mye bra tidligere i turneringen, men klarte ikke stå mot entusiasmen og mange bra prestasjoner fra Honningsvågs side. Sluttresultatet ble 5-0 til Honningsvåg.

Øksfjord og Kautokeino gjorde opp om samme plassering i herreklassen. 5. divisjonslaget Øksfjord imponerte mot et Kautokeino-lag som var tydelig slitent etter flere harde kamper. Øksfjord vant 4-2, men likevel er det mange som holder Kautokeino som opprykksfavoritt i 4. divisjonen.

God respons på impulssekvens

Lørdag ettermiddag møttes spillerne fra de seks deltakende damelagene samt trenere og ledere til 1,5 times lang impulssekvens. Landslagstrenerne for jenter og damer, Vidar Johnsen og Roger Finjord, klarte å holde full konsentrasjon på deltakerne gjennom sekvensen. Tilbakemeldingen fra både spillere og trenere var meget gode; og vi kan allerede love å satse enda mer på en slik sekvens på neste års Kraftlagsturnering.

 

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 42
Hittil denne måneden: 24243
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
   

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?